logo banner laboquita

Spanyol tanfolyam : pillants bele az első órába!

Ha Te is megfogadtad, hogy megtanulsz spanyolul és épp spanyol tanfolyam után nézelődsz, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Bizony nem egyszerű kiigazodni a spanyol nyelvtanfolyamok kínálata között, de most szeretnénk Veled pár érvet megosztani, amiért érdemes minket választanod.

Az egyik legfontosabb szempont, hogy nálunk kizárólag tanári végzettséggel és tapasztalattal rendelkező kollégák tartanak órát. Biztosan elismered Te is, hogy nem elég egy nyelvet helyesen és tökéletesen beszélni, nagyon fontos, hogy a tanárod át is tudja Neked adni a tudását. Ehhez pedig ismerni kell a legújabb módszertani irányzatokat, a nyelvtani szabályokat és összefüggéseket, és bizony ehhez szükséges a tanári végzettség.

Ha már módszertanról van szó, nagyon fontos, hogy mind a spanyol, mind pedig a portugál órák esetén a hangsúlyt a kommunikációra helyezzük, a legújabb tanítási elveknek megfelelően. Azt szeretnénk az órákon során elérni, hogy minél komfortosabban érzed magad, ha idegen nyelven kell megszólalnod és megtaláld a lehető legjobb módját annak, hogy kifejezd magad. Gondold el, hogy a tanítványok nagy része csak akkor tud spanyolul / portugálul megszólalni, amikor nálunk órán van, hiszen kevesen vannak spanyol/ portugál nyelvközegben az órákon kívül a magánéletükben vagy a munkájuk során. Természetesen a nyelvtant tudni kell, mivel ez a nyelv pillére, de mindenképp arra ösztönözzük tanítványainkat, hogy ne féljenek a hibáktól és merjenek beszélni spanyolul / portugálul.

Nem utolsó sorban az óráinkon a hangulat felszabadult, sokat nevetünk és játszunk! Hiszen ki ne szeretne játékosan tanulni? Tapasztalatunk szerint sokkal jobban megjegyezhető az a tananyag, amit játékosan tanultál meg/ gyakoroltál be! 

Gyakori kérdés, hogy van-e házi feladat: a válaszunk, hogy bizony van, hiszen a fent említett okoknál fogva, órákon kívül is be kell gyakorolni a tananyagot. Erre pedig a lehető legjobb megoldás, ha házi feladatokon keresztül átnézed és átismétled az órai munkát. 

Ne feledd, hogy  minden szinten tartunk órákat, legyél kezdő, haladó, ill. specifikusan készítünk fel nyelvvizsgára, érettségire vagy bármilyen egyéb megmérettetésre.

Most pedig tekintsd meg a fenti kis videót, amelyikben átélheted, milyen egy teljesen kezdő spanyol nyelvtanfolyam első órájának pár perce.

Várunk Téged is szeretettel!

 

Postacím

  • 1061 Budapest, Andrássy út 10.

 

Kapcsolat

  • +3670/534 5904
  • lEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!