logo banner laboquita

A virtuális nyelviskola

A La Boquita nyelvsikola öt éve, 2013-ban nyitotta meg kapuit. Már a kezdetektől fogva kizárólag spanyol és portugál tanfolyamok és magánórák voltak nálunk a kínálatban és mindig arra törekedtünk, hogy többet, mást adjunk Nektek, mint egy átlagos nyelviskola. Ezért minden spanyol tanfolyam vagy portugál óra testreszabott volt, az adott csoport vagy tanítvány igényeihez alakítottuk a tempót, témákat, spanyol és portugál magánóra esetén még az anyagot is! Nagyon hamar azonban kaptam felkérést arra, hogy online spanyol órákat is tartsak, innen pedig már csak egy lépés volt, hogy az online portugál is elérhető legyen... mert hát, miért ne?! Az online spanyol és portugál órák egyre felkapottabbak és kedveltebbek lettek, hiszen nincs ennél kényelmesebb nyelvtanulás: bárhonnan, bármikor csatlakozhatsz, akár a munkából, akár otthonról, még nyaralásról vagy szolgálati útról is. Így lettek online spanyolos tanítványaink Finnországból, Spanyolországból, Angliából és persze Ceglédtől Debrecenig, Budapesten át, Magyarország számos településéről.

 

Persze, voltak kétkedők, akik eleinte ragaszkodtak a klasszikus spanyol tanfolyamhoz vagy magánórához: ők azt gondolták, hogy nem lehet olyan hatékonyan spanyolozni, ha nem egy teremben vagyunk, meg különben is, olyan rideg, ha csak a számítógép előtt ülünk. Aztán nemrég tartottunk egy online Nyílt Hétvégét, amikor bárki kipróbálhatta, hogy milyen egy online spanyol óra. Azt kell mondjam, hogy aki kipróbálta, elégedett volt és belátta, hogy a kamera segítségével valóban elveszik az a távolság, ami köztünk van. A spanyol online órákon ugyanúgy tudunk hanganyagot hallgatni, videót nézni, ugyanúgy kivetítem Neked a nyelvtani magyarázatokat, hiszen meg tudom osztani a képernyőm, valamint a szavakat beírom a chat ablakba, mintha a tábla lenne! Így aztán jött az elhatározás, hogy eleget teszünk a XXI. Századi elvárásoknak és kihívásoknak, és öt év fizikai jelenlét után átalakulunk kizárólag virtuális spanyol nyelviskolává.

 

Nem mi találtuk fel a spanyol viaszt, eddig is voltak online órák. Viszont abban vagyunk úttörők, hogy nálunk nem csak spanyol vagy portugál magánórát kérhetsz, hiszen elérhetőek a páros online órák is! Ez nem azt jelenti, hogy a társaddal egy helyen kell lenned! A modern technológia lehetővé teszi, hogy hárman (vagy akár többen), három különböző helyről csatlakozzunk ugyanabba a videohívásba! És mindezért a szolgáltatónak nem kell fizetnünk! A páros online spanyol és portugál órák ára kedvezőbb természetesen, erről bővebben a csomagok menüpontban tájékozódhatsz. Lehetőség van rá, hogy eleve egy barátoddal, ismerősöddel jelentkeztek, de, megtartva a nyelviskola minőségünket, mi is szívesen találunk Neked tanulópartnert, aki ugyanolyan szinten beszéli a nyelvet és hasonló céljai vannak vele, mint Neked! Szintfelmérőnk továbbra is teljesen ingyenesen kérhető, ha már korábban tanultál spanyolul.

 

Mire vársz még? Most már semmi kifogásod nem lehet, ha spanyolul vagy portugálul szeretnél tanulni! Írd meg nekünk, hogy melyik nyelvet szeretnéd (spanyol vagy portugál), milyen nap/napszak felelne meg számodra, online magánórát vagy online páros órát szeretnél-e, ill. hogy tanultál-e valaha spanyolul vagy portugálul.

 

Jelentkezz most! Foglalj időpontot és indulhat a spanyolozás.

Postacím

  • 1061 Budapest, Andrássy út 10.

 

Kapcsolat

  • +3670/534 5904
  • lEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!