Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

Írta: Super User. Beküldve: Uncategorised.

A "La Boquita" A Pronobis sro. Magyarországi Fióktelepe (továbbiakban: Adatkezelő) nyelvoktatási tevékenységével kapcsolatban kezeli az őt megkereső érdeklődők és beiratkozott hallgatók személyes adatait, kizárólag a nyelvoktatás teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a beiratkozott tanítvány személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 2083 Solymár, Rókus utca 2/2.
Az adatkezelő elérhetősége: 0670 534 5904, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A beiratkozott tanítvány kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: beiratkozott tanítvány

A kezelt adatok köre: a beiratkozott tanítvány által a regisztráció során megadott a nyelvoktatás teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email),  cím, Számlázási cím, születési dátum, hely

Az adatgyűjtés célja: szerződés megkötése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
– A "La Boquita" a Pronobis sro Magyarországi Fióktelepének ügyvezető igazgatója


Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a szerződés megkötése és teljesítését követően 5 éven belül törlésre kerülnek.

A beiratkozott tanítvány kérelmezheti az adatkezelőnél
– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
– személyes adatainak helyesbítését,
– személyes adatainak törlését vagy zárolását.
 

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a beiratkozott tanítvány erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a beiratkozott tanítvány kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a beiratkozott tanítvány nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

(forrás: http://webfejlesztes.gtportal.eu/index.php?f0=9_nyilatkoz_01)