Tanulj spanyolul Spanyolországban!

Spanyol tanfolyamok Spanyolországban

Írta: Super User. Beküldve: Uncategorised.

Sokan keresnek meg minket azzal a céllal, hogy Spanyolországban tanuljanak spanyolul. Így jött az ötlet, hogy egy spanyolországi nyelviskolával együttműködve spanyolországi tanfolyamokat kínáljuk az érdeklődőknek.

A nyelvtanfolyamok az ország három városában elérhetőek az egész év folyamán, nem csak nyáron. A három választható helyszín Madrid, Barcelona és Málaga - szerencsére mindhárom város egyenes légi összeköttetésben áll Budapesttel, így a kiutazás is nagyon kényelmes és egyszerűen megoldható Magyarországról.

A választható tanfolyamok heti 10, 20 vagy 30 órásak, minimum 1 hétre kell lekötni a tanfolyamot, de lehetőség van akár hosszabb tartózkodásra, tanulásra is (2 héttől kezdve akár 2 hónapig is!). Lehetőség van DELE nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamon is részt venni, ebben az esetben azonban a tanfolyam megszabott hosszúságú: 8 hét, heti 20 tanóra.

Kiknek ajánljuk ezt a fajta tanulást?

Elsősorban azoknak, akik gyorsan és hatékonyan szeretnének minél többet megtanulni spanyolul. Nem csak a spanyol tanfolyam intenzitása (heti 10-20-30 óra) járul hozzá a nyelvtanuláshoz, hanem a spanyol környezet is! Mivel egész nap szinte csak spanyol szót hall az ember, valamint rá is van "kényszerítve", hogy hétköznapi szituációkban (étterem, kávézó, bevásárlás, tájékozódás, stb...) használja a nyelvet, ezért a Spanyolországban töltött idő megsokszorozza a tanulás effektivitását. Ez az a plusz tényező, amit itthon sajnos egyetlen nyelviskola sem tud biztosítani és pótolni. 

A spanyolországi spanyol tanfolyam típusai

Alapvetően két típust kell megkülönböztetnünk:

  • spanyol tanfolyam fiataloknak (14-21 éves korig)
  • spanyol tanfolyam felnőttekenk (18 éves kor felett)

A fiataloknak szóló tanfolyam általában csak csomagban elérhető (Barcelona és Málaga esetében). Ez a csomag tartalmazza a heti 20 óra tanfolyamot, minden hétköznap külön foglalkozást felügyelettel (piknik, városnézés, welcome party, strandolás, stb.), hétvégén egy kirándulást a környéken szintén felügyelettel, szállást családoknál teljes ellátással (reggeli-ebéd-vacsora). A csomag minimum 1 hétre leköthető, az ára pedig szezontól és várostól függ. Minden esetben lehetőség van az óraszámot heti 30-ra bővíteni.

Madridban van egyedül olyan lehetőség, hogy választani lehet heti 10-20-30 órás tanfolyam közül a fiatalok számára is, valamint a tanfolyam nem csak csomagban elérhető: ha valaki nem szeretne szállást, nem muszáj foglalnia. Viszont szintén van lehetőség családos elszállásolásra, reggeli vagy félpanzió (reggeli-vacsora) opcióval.

A felnőtteknek szóló tanfolyamok természetesen sokkal rugalmasabbak. Választható a tanfolyam intenzitása, valamint kérhető a szállás, mint opció, de nem kötelező egyik város esetén sem. A szállás típusai: szállás családoknál reggelivel, szállás apartmanban (az iskola a tanítványok számára fenntart több apartmant, így a lakótársak szintén az iskola hallgatói), szállás kollégiumban. A tanfolyam ára szintén függ az időszaktól, a várostól, a tanfolyam intenzitásától és attól, hogy valaki igényel-e szállást vagy sem.

Ha Te is szeretnél Spanyolországban spanyolul tanulni, akkor keress meg minket az alábbi elérhetőségek egyikén: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy +3670 534 5904

Amit feltétlenül gondolj át az árajánlat kérése előtt: 

  • melyik város érdekel leginkább
  • heti hány órás tanfolyamot szeretnél
  • mennyi időre utaznál (hány hét?)
  • ha már betöltötted a 18.életéved: szeretnél szállást? melyik a legszimpatikusabb?

Várjuk jelentkezésed!

Olvassátok el Nóri visszajelzését a malagai iskoláról, ahol 4 hetet tanult:

 

"Nagyon szuper volt minden, imádtam a sulit nagyon nagyon jó tanáraim voltak a négy hét alatt, rengeteget tanultunk és a hangulat is szuper volt. A szállást is csak dícsérni tudom, egy aranyos néninél laktam, nagyon rendes volt! Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a helyet, a gimis korosztálynak különösen, de idősebbeknek is ? még egyszer nagyon nagyon szépen köszönöm a segítséged és az intézkedést"